Tuesday, March 8, 2011

recent ABC

_MG_0605      IMG_3134_MG_0602 

Almond blossom

Beer

Community

Drop

Earrings

Fear

Gentle

Honey

Individual

Jarrett, Keith

Ken Wilber

Letters

Moving

Nocturnal

Oranges

Popcorn (sweet)

Quirky

Ranunculus

Southpark

Trust

Utopian

Vipassana

Wonder

Xtal

Yoghurt

Zebras

(Ågren, mild)

(Ärtor, gröna)

(Överlevande)

7 comments:

hmm said...

yes, there is beauty
there is love
there is joy

all you who are suffering from misery worldwide
hinder them

barbarabeesblog said...

Beautiful flowers and an interesting way to describe yourself with 26 letters - maybe everyone should try this! Like it!!

annika said...

Åh blommande kvistar, ögat längtar. Och själen. Och jag gillar din lista. Modiga du som skrev i fear. Den har vi alla i oss.

Elisabeth said...

Där var den. Och igen ångrar jag att jag inte skickade hela vackra boken. Några dikter var bara så sorgliga att de inte passade i ett blommigt kuvert. Och jag kopierar in mitt svar från inne hos mig, bara för att försäkra mig om att du inte missar det. Trots att det är tråkigt att läsa en kopia, ryckt ur sitt sammanhang.

"Jag läser mellan rader och jag tänker på dig. Hinner inte in på bloggen varje dag just nu, varken din eller min, men jag finns här ändå. Du vet. Och jag tänker brev i huvudet som jag hoppas att du läser. Om livet och allt det där. Om zebror och broar. Och jag ångrade att jag inte postade hela boken, den är fantastisk. Jag tänkte att du skulle känna texterna lite som jag. Läsa om det vemodigt lyckliga livet, mellan raderna.
Kram."

Och så en originalkram, som inte är kopierad.

sarapirat said...

hmmmm, when did i just see those pictures? and where? i can't seem to connect the threads. and your swedish is awfully good ;)

barbara, go for it! maybe 26 words to describe eachother will also be nice?

annika, visst är det så och inte bara jag? känner mig inte särskilt modig i dagarna men även det är ju dynamiskt här i livet. kramar till dig

elisabeth, jag läser dom om och om igen. ska nog tejpa upp dom på väggen ett tag. så att jag kan landa med min blick på orden när jag scannar rummet. fram och tillbaka. i väntan på ett omen från ovan liksom...kramar

till-vidas-ara said...

Ja, ranunklar !!! och så mycket annat. Tack för en massa vackert liv!
och inte att förglömma hallontårta!
Kramar Lycke

jasmin said...

Just love a good list.