Monday, March 28, 2011

the city makes me lazy

_MG_0961  _MG_0955

i am awake for hours but still didn’t manage to take that final step out of bed, to buy milk, make some coffee and start this day. it shouldn’t be too difficult, should it?

4 comments:

barbarabeesblog said...

Sometimes it could be extremely difficult to get enough energy together to even go out of bed. Sometimes I'm happy, that I have a son which has to go to school and me doing breakfast etc. for him - I don't know when I would get up otherwise (during winter maybe never).

Elisabeth said...

Jag tror faktiskt att vi har likadana pyjamasbyxor. Men egentligen tänkte jag berätta att en snigel har masat sig iväg idag - eftersom jag inte kan hålla mig - och att du måste öppna den lite försiktigt eftersom själva brevet står på insidan av omslagspappret. Och så där: nu har jag förstört hela min överraskning. Som om det inte räckte med själva innehållsdeklarationen på utsidan. Och så måste jag nämna att en ros i en glasbubbla är ett måste i framtiden. Och att det rimmar illa med själva idén om rensningen. Komplext.

sarapirat said...

barbara, i think part of my problem is that i can spend too much time behind my computer without even noticing time passing. and later i feel like i wasted precious time....today i won't be here for long! how old is your son?

elisabeth, åh! jag lovar att glömma bort det tills det kommer fram. lovar lovar. polarn och pyret. så svenskt och randigt det bara kan bli. mjukt och skönt. fungerar den även som en spåkula tror du? kan det vara så? i så fall prioriterar jag det framför rensningen. lite hjälp på vägen. kram!

barbarabeesblog said...

Hi Sara, my son is nearly 13 - the one on that tree with yellow shirt.