Friday, March 4, 2011

bones is the model

IMG_3084

i could make a portfolio with all his pictures. this handsome dog… pretty talented at posing when nothing else disturbs him. he makes me truly happy this dog. and funny enough, he’s probably not even aware of it.

wish you all a peaceful weekend!

13 comments:

annika said...

Ah sweet dog! Skön helg till dig också!

Jael said...

Ha en skön veckoslut du också! Bones är nog härlig!

Tesa said...

Fint med hundar, de gör en verkligen lycklig!
Ha en riktigt fin helg!

Helena said...

detsamma till dig! kramar från en supertäppt näsa :/

Julia said...

Vilken sötnos. Fin helg till dig! Jag har precis kört Elsa till sitt första disco. Sigrid gjorde henne till 50-talsbrud med hög snetofs och skinnpaj och allt. :P Ursöt! Kram

nathalie et cetera said...

superb composition. animals have a bigger sense of humor than we suspect ;)

till-vidas-ara said...

Söta hunden ju :))) Älskar dina kort som vanligt, och nu blev jag ju sugen på hund också..så du gör :)
Tack för härligt svar hos mig. Låter underbart det du skriver om värmen och nuet i söder - försöker införa lite sådant här med, även om jag njuter av tystnaden och kylan också, här! och det där med relationer, så knepigt ibland, och vad mycket man tjorvat innan han dök upp. Minns att jag undrade varför allt inte bara kunde vara enkelt. Ta det med en klackspakr liksom. Det var det första jag intalade mig..som också fungerade, i relationssammanhang. Nu har man familj, på alla sätt och vis, och de finns alltid där, även om man reser bort ibland i tanke och rum. och saknar ibland den där ensamheten - att kunna bryta upp, kanske eller stanna, intensiviteten. det blir säkert bra hur det än blir. Minmailadres:
lycke.live@gmail.com

Många kramar Lycke

Elisabeth said...

Hundar är bäst.
Kram till honom!

Elisabeth said...

Läser bakåt. Har inte hunnit med veckan som gått. Veckan som sprungit förbi med mig flåsandes efter. Och jag tänker att ett rörigt skrivbord gör inget i det där ljuset. Man ser liksom ändå. Som en fin present från Toril. Jag ser den där mitt bland det andra. Och små spår av dina tankar, jag anar dem överunderochemellan det där andra. Jag lämnar en kram från mig precis framför sidenbandet, innan jag går och söver mig själv. God natt.

sarapirat said...

annika, bones är sötast! säger jag såklart. kram

yaelian, bones och bambi med såklart! kram

tesa, visst gör dom? ♥

helena, fin ny profil bild! hoppas näsan har öppnat upp sig... kram

julia, wow, första discot som 50tals brud! låter toppen! kramar

nathalie, youare absolutely right! thank you!

lycke, vi tar dom vägarna vi behöver ta. jag tror på det. ibland är det snårigare, ibland är det lättframkomligt. säger man så på svenska? alla orden i en rak följd? tvivlar i skriften, glömmer när det ska vara dubbla konsonanter osv. och finns det relationer där man tar det som en klackspark? kramar

elisabeth, absolut! no doubt about it....och jag som alltid har varit hundrädd, tur att jag kommit över det. och trots röran så finns det där, allt det andra. vare sig vi vill eller inte?! kramar

till-vidas-ara said...

Tja :) klackspark och klackspark..det var min första riktiga starka kärlek som blev bra med den utgångspunkten. Innan dess var jag för nervös och gjorde liksom för stor grej av det. Nu kunde vi slappna av och ta dagen mer som den kom - leva mer i nuet alltså..mer så! och det försökte jag gå efter i följande relationer också!
Kramar Lycke

outi said...

best wishes to the character on the photo!
i sometimes wish i would have a dog friend too, but in the city, in a small apartment like this, with these working hours..it wouldn´t be fun for the dog.
maybe some day..

sarapirat said...

lycke, vi kunde förmodligen diskutera det här ämnet i timmar om vi bara fick tillfälle. och det kanske vi får? en vacker dag? det vore trevligt! kramar

outi, i know what you mean. the few times he stays with me in the city i feel he is really out of his element. he is used to running freely all day long. but one day, i will live in a place and have a schedule which allows me to be a fulltime dog mummy!