Friday, March 11, 2011

friday epiphany

2008.10.25_ 004 2008.10.25_ 001

boiling rags on the stove and thinking of that orange coconut cake i want to bake and deciding i will be a good friend to myself today. and maybe tomorrow aswell. shouldn’t have to be too hard, no? i spent all night in long discussions and afterwards it seemed like a fuse popped and my light-bulb stopped shining. how many swedes does it take to change a light bulb? let’s hope one will be enough.

p.s i am happy to tell you that disgusting rags start smelling like fresh waffles after a bubble bath with baking powder! 

13 comments:

fru a said...

åh kinaskor :)

annika said...

åh, röda skor och kaka. Härlig helg bästa pirat!

Yaelian said...

Apelsin-kokoskaka låter jättegott! Och bakpulver,det där med trasor måste jag användä,tack för tipset:)

till-vidas-ara said...

Hihi, låter underbart det där med kokade trasan..får sådana bilder här, så smått fantastiska. Är så glad att du finns vet du. och glödlamporna..minns hur de bara small hejvilt och gick sönder när jag läste till tentor på universitetet..tänkte att jag hade för mycket hjärnaktivitet inför tentorna :)
Vara snäll mot sig själv. Ska jag med idag..höra med mannen om han kan hyra hem några franska filmer..äntligen och köpa gotta på vägen hem till stackas mej :)
Jo, mjölkstockning, det är när man kanske fått drag, eller haft för snävt kring dem - och det blir inflammerat, stock i mjölkgångarna. Då blir de stenhårda och det värker som &#""% bara den..ömma och rödflammiga, och det enda som eg hjälper är att amma mer och ordentligt så Lillen suger igång dem igen, och det gör liksom också vansinnigt ont och man kan få jättehög feber osv..huuu
så du förstår jag håller tummarna på att det går till sig. Försöker slappna av och hålla dem varma..låta han suga läänge läänge..
Hoppas på en underbar helg åt oss båda där vi skämmer bort oss alldeles fasligt..
Kramar igen Lycke

till-vidas-ara said...

Jo förresten rosorna!
Der är från barnens skolgård där de experimenterat med färg och grejer i is...tyckte det var så fint, och lite symboliskt för mina nedfrusna bröst då :)
Kramar Lycke

Julia said...

Kinaskor och flugor! Här har vi näbbstövlar och halsduk fortfarande. Och nu längtar jag ännu mer efter våren. I år ska jag så krasseblommor och ringblommor på balkongen har jag tänkt. Var rädd om dig fina. Kram

Anonymous said...

Was thinking to post these to you one by one, every now and then. But since it looks like you need some cheering up... These one's pretty much made me calm and peaceful: http://iwdrm.tumblr.com/page/2

Elisabeth said...

Häng på mig när jag är snäll mot dig så dras du med av bara farten. Du är bra du är fin du förundrar mig när du tänker lika. Tack för dig.
Kram.

Elisabeth said...

När du tänker olika med för den delen. Tänker på det jag inte kommit på att tänka än. I min lilla värld. Good enough.

Egentligen är allt ganska bra.

s said...

tycker så mycket om att läsa dina anspråkslösa men fina funderingar!

Miss Upsey Daisy said...

Jag gillar dina foton. Hur mycket fotar du en vanlig dag?

Jenny said...

flugor...jag vill gärna ha sommar men flugor har vi lite för gott om här hemma.
jag mår bra, tack. tänker på Yuko, är hon ok? har fortfarande inte din adress, men det är flera mail som saknas, den kanske trasslar, du kan väl göra ett nytt försök.
stor kram

sarapirat said...

fru a, fast mest gummistövlar. och nu tillbaka till sneakers.

annika, tack detsamma. eller härlig vecka får det bli.

yaelian, jag vet inte om det verkligen funkade. men renare blev dom!

lycke, blev det några franska filmer? jag såg en fransk kanadensisk film häromdagen. det låter annorlunda.och hur går det med mjölstockningen? låter verkligen fruktansvärt smärtsamt.
tack för fina, uppmuntrande ord! kramar

julia, näbbstövlar låter fint tycker jag. men jag tror att fötterna längtar ut på grönbete. vid det här laget. kramar

-calm and peaceful? interesting. they are funny...i could live in that orange minivan.

elisabeth,fina du. egentligen är allt ganska bra. egentligen är det ju så. att vi behöver kontraster och dynamik för att hålla oss vid liv. det är en del av livet, helt enkelt. ♥kram

s, roligt att du är här igen!

miss ud, om jag är ledig och har kameran med mig, vilket jag nästan alltid har. då blir det ganska många bilder. allt mellan 40 och 80. men när jag jobbar och inte har mycket dagsljus till hands då blir det färre eller inga. men kameran är min bästa buddy. alltid vid min sida!

jenny, yuko mår bra men har svårt att komma i kontakt med vänner och familj. hur mår du? mailar! kram!!