Thursday, January 6, 2011

another potential

_MG_8368

home on wheels. and in the snow. actually this one stood next to the other one i saw, but then i didn’t notice. so the camouflage indeed works. as if you have a tiny little swedish, red cottage, like everyone else. only you can drive away with it if you’d like to.

only the bare essentials would fit in there. i would need to start the project of sorting out and getting rid of my belongings…

first week of the last push will be over today. time flies.

8 comments:

Evelina said...

Fin liten stuga, mer behöver man inte! :)

Helena said...

va gulligt! jag har sett typ en såndär fast det var en båt istället. coolt tycker jag, att bära med sig huset hela tiden, som en snigel. fast som sagt, man hade behövt rensa sin garderob om man säger så...och lite annat också för den delen! :) Kramar

Elisabeth said...

Å, den törstiga jorden. Så torr att vattnet skulle rinna av istället för ner, känns det som. Ständigt dessa kontraster. För här snöar det fortfarande utan slut. Och du, veckans weekword är ett weekword för dig, tror jag. Apropå det där alternativa livet och kampen mellan dröm och verklighet.
Kramkram och sov så gott.

Anonymous said...

Det der er et sånt typisk 'Lilli-sted', et sånt sted som jeg hadde blitt jätteglad over å få bo i... helt til jeg oppdaget at det ikke var plass til oss alle; 4 mennesker, hunder og katter. Og at det ikke finnes varme og sånt. Detaljer. Men vakkert er det!

hanna-happenings said...

I like.
This is a dream of mine too.
en cirkusvagn med en liten kammin.

sarapirat said...

evelina, nej, det tror inte jag heller!

helena, husbåt vore också en idé. fast jag är lite skraj för att sjunka, haahaha! ännu fiffigare om man kunde både segla den på vatten OCH köra på marken! kram

elisabeth, jag saknar snön. men regnet är fint det med! jag får kura inomhus. det är väl det jag behöver just nu. gillar erat weekword. samlade ihop en mapp men hann inte få ihop något. nästa gång? kram!

lilli, men det går ju att bygga något liknande, som även fyra personer och en drös med djur får plats i. tillexempel ett mongoliskt yurt. då kan man packa ihop det och förflytta sig och ställa upp det någon annanstans!

hanna, kaminen är viktig! ♥

till-vidas-ara said...

Underbart skulle det vara..bara att ha den där möjligheten stående i trägår´n...att bara kunna koppla på och åka iväg och att som du säger rensa ner....så bara det nödvändigaste följde med! Sa jag att jag o mannen hade en dröm om att bo i husbåt i Göteborg! Sen blev det hus som vanligt :)..., men det är aldrig försent ***
Såg precis ett program om en engelsk familj som flyttade till franska landsbygden..gammalt stort stenhus vid sjö där de började odla karpar och sälja fiskeresor...på med stövlarna och hugg i bara...fick plötsligt massa energi att göra grejer idag (får se hur länge den räcker :)

Kramar Lycke

sarapirat said...

lycke, det är det som är det fina, det är ju nästan aldrig försent och var sak har sin tid. eller hur?
kram