Thursday, December 30, 2010

late night wonder

_MG_8170

remember my dream? about a portable home? now i wonder, how i will manage to stay warm if i will be standing in the mid-winter cold? tål att tänkas på, as we say in swedish.

8 comments:

Tesa said...

Oh kyligt... jag rekommenderar det inte!
Vi bodde i en dåligt uppvärmd stuga (ingen hade satt på elementen mer än en dag i förväg), och fick sova i 10 grader... som mest kom vi upp i 18 under 3 dagar.

Yaelian said...

Kanske inte en bra vinterhem;D

Yaelian said...

Först nu så att du är i Sverige! Ha det så bra där:-)

fru a said...

fast det vore ju behändigt om du bodde där uppe i skogsbrynet :)

Elisabeth said...

Jamen precis, det är där hela drömmen hakar upp sig. När jag ser campers och skira tygtält uppspända på piratbilder från ett annat klimat, fortsätter min ständigt pågående dörensning här för att lätta packningen inför de där okända bohemiskt oplanerade resorna och sedan tittar ut genom våra svenska fönster och inser att jag är för frusen för alla de där äventyren.

Evelina said...

läste på någonstans att det blivit allt vanligare med camping även på vintern! Så du är inte fel på det...
Kram

till-vidas-ara said...

Mmm...ser lite kyligt ut det där :) Har länge velat ha en gammal retro husvagn på gården ...jag med...en sån man kan inreda åt barnen...och sedan leka i själv ;)
Manne och jag drömde om att flytta till Göteborg och bo i husbåt! Sen kom knoddis nummer två och vi tackade högre makter att vi lät bli :)

Kramar Lycke

sarapirat said...

tesa, det som är fascinerande är att i israel under vintermånaderna är det ruskigt kallt inomhus. trots att det inte är särskilt kallt utomhus. vi har ofta typ 12 grader i huset när vi inte eldar....brrrr

yaelian, kanske inte?! eller så får man tänka ut någon fiffig idé för att bygga på någon slags isolering. kram

fru a, ja det vore det ju!

elisabeth, du kanske får vänta till sommarsäsongen? eller förflytta dina skira tält till utlandet, någon gång ibland? kram

evelina, jasså, även i svearike?
kram

lycke, det låter iofs väldigt trevligt med en husbåt. så man kan segla iväg ibland när andan faller på. kram