Friday, January 28, 2011

if i say nothing

_MG_8897 _MG_8890_MG_8749  _MG_8873

will you read between the lines?

enjoy your weekend. xxx.

17 comments:

Helena said...

åhhh stroopwafels! gott! idag skiner solen över stockholm och fåglarna kvittrar, jag har min tidiga fredag och ska snart in till stan och möta upp A, vi ska gå på nåt museum! hoppas att du får en strålande helg med mkt stroopwafels :) Massa glada kramar!

Julia said...

Kram till dig! En fin helg önskar jag att du får.

annika said...

Ja. Härlig helg, blommor, vänner och goda våfflor. Allt gott bästa pirat till dig och en njutningsfull helg önskar jag dig

barbarabeesblog said...

The way you shoot the flowers, they look wonderful - normally not my favorite brand so to say. You're a very pretty person, hope you will have a nice weekend and not to much washing or cleaning.

Elisabeth said...

Jag läste mellan raderna och tyckte att jag såg likheter med läget här men det kan ju bero på att jag bara hade tillgång till raderna i min egen hjärna. Kan jag ha läst rätt eller fel? Kram från hon som tänkt på dig under en hektisk vecka.

Hur var det med synestesin då?

Malin said...

Hej, nu är det min tur att undra var du bor.. Jag har kommit fram till att det är ett muslimskt land med palmer..
Jag läser lite mellan raderna. Du ska klippa håret? Kanske?
Ha en fin helg.

Miss Upsey Daisy said...

Berätta om hur jag är som en svamptripp? :)

Evelina said...

På väg till Holland? Tycker att det är roligare att fota blommor och äte våfflor än att tvätta? Äh jag är inget bra på att läsa mellan raderna!
Ha en underbar helg... kram

hm said...

I will. Wanna hear it?

nathalie et cetera said...

wow! love the first photo! the colors are fantastic!

till-vidas-ara said...

Ååh dina underbara bilder...! och tack för dina ord om vårat hem! Mannen min har ett företag med två andra och det handlar om forskandet i flödesmätning..flödet från en punkt till en annan..och uppfinnandet av apparater som gör flödet med ekonomiskt...i en dryckemaskin..i nån annan maskin..så mycket tekniskt :) Och de har kunder i Tel Aviv, åker dit ibland och jag hoppas innerligt de kan ta med sig en fru nån gång också :)
Äter inte mycket idag - så jag ska rymma något gott till kvällen...
och mellan dina rader. Kanske du tar lite paus från alla måsten..och bara tar det lugnt, äter våfflor och njuter blommor. Låter som en god idé i allafall...
Önskar dig en underbar lördagkväll

~Lycke

Madelene said...

Rosa tulpaner är de finaste, tycker jag. Måste nästan göra min söndag till en köpa-stor-bukett-tulpaner-dag nu!

sarapirat said...

helena, vilket museum blev det? låter som en finfin fredag. med vår i luften och älsklingen din. kramar tillbaka!

julia, tack rara du! kram

annika, tack♥detsamma

barbara, not too much cleaning but a big project of cleansing was started. you are sweet, thank you!

elisabeth, du har nog rätt. kan föreställa mig att vi befinner oss på ungefär samma våglängd. men det är kanske detsamma här, att jag projecerar min hjärna och mitt hjärta på dig? hmmm
med synestesin ja, är inte på det klara med om det är unikt eller inte. vissa säger att vi alla har den tendensen. jag tycker det är inspirerande. att känna färger och höra siffror. 36 som sagt, låter som ett bra nummer! och 29? har du någon känsla för dom siffrorna?
kram

malin, jag bor i israel. och visst finns här palmer. och muslimer. och judar. och kristna. och druser. och you name it.... men i vilken skog bor du???? och håret borde nog klippas, drömmer om att våga raka det en dag. vem vet?

miss ud, ja. du känns färgstark och rolig. surrealistisk mitt i allt det verkliga. hmmm. vad sägs om det?

evelina, oj, det tänkte jag inte ens på när jag gjorde det här inlägget, men du slog huvudet på en spik, jag ÄR på väg till holland, om två veckor! och visst föredrar jag att fota blommor och äta våfflor framför mycket annat. hur kom du fram till hollands resan? våfflorna? kram

hm, anonymous hm, i am all ears!

nathalie, thank you! :) makes me happy

lycke, jag hoppas verkligen att han tar med dig någon gång. det vore ju himla kul att mötas här, utav alla ställen. fast luleå vore inte fel det heller...! och som svar på den andra kommentaren så är alla bilder mina, om jag inte har skrivit något annat. du gör mig himla glad med dina fina ord! kram till dig och magen

madelene, en god idé. tänker mig att du kommer hitta fina blommor i paris. mina favoriter är nog ranunkler.

Evelina said...

Ingen anning... men du ser lite holländsk ut på bilden! :) Eller har jag ett sjätte sinne... vad ska du göra i Holland?

sarapirat said...

evelina, du har nog ett sjätte sinne då! jag ska dit på residens, heter det så tro på svenska? vi jobbar där i en teater några dagar, innan vi har premiär här. för ljus och scenografi och sånt. och sen ska jag passa på att träffa några gamla vänner såklart! :)

Elisabeth said...

36 och 29 ger mig känslan av prima liv. Klara vibbar av superbra faktiskt.

jasmin said...

yes.
and then there's your beautiful face.