Saturday, April 10, 2010

little ones

 _MG_0734_MG_0705_MG_0678 _MG_0710_MG_0720_MG_0743_MG_0732_MG_0751

so many of them, all around me. jumping on my couch, eating my cookies, waiting in line to dance with me, climbing on my back and hiding in my cupboards.   

such a burst of energy you could probably supply this whole village with electricity if you’d only know how to transform it….

10 comments:

Yaelian said...

Vad de är gulliga!

Anonymous said...

Hej! Vilka härliga bilder du visar!!

Jag är på typsnittsjakt och undrar vad du har för typsnitt på texten "sarapiratandheradventures" i din frontbild? Gillar den!

Fortsätt fånga dagen!
/Linus

Jenny said...

Åh, visst är det häftigt med den energin som fullkomligt sprutar ur de små kropparna. Min lillkille är ju verkligen en engerispruta och ibland blir jag verkligen så trött för jag har ju inte en chans att hinna med i det tempot.

Helena said...

men gud vilka gudomligt söta barn!! jag har också ett gäng med sötnosar på jobbet som jag kan gosa med! de ger en så mkt kärlek! men man blir trött av de små liven också! du är så duktig på att fota! man känner verkligen närvaron av dem!

Julia said...

Vilka fina ungar! Nu mår jag bättre. :) och mockisarna åker på varje dag faktiskt. Jag är alldeles kär i dom. :)
Så tack igen! och en kram så klart.

fru a said...

är det dina kakor de har runt munnen..?

outi said...

ha haa, that´s so true, all that energy..it´s amazing. i was just thinking the same when my friend was visiting with her little daughter. pheew i would be exhausted after all that activity..
very good portraits of the little ones.

Toril said...

Härliga bilder! Å energin känns genom dem:)
men som Komketchup skriver de tar energi också.
Något annat som tar energi som jag råkat ut för idag är tråkiga kommentarer på bloggen...någon som tror sig känna mig och dömer mig på förhand:/ det suger..å jag blev uppriktigt ledsen..men jag hoppas den anonyma personen inte dyker upp igen! För det är vad jag skulle vilja kalla en riktig energitjuv.
Kram du fina å ha en fin söndag!

sarapirat said...

yaelian, och åh så livliga...

linus, hej och välkommen, du kan kolla på dafont.com, där finns det många fina typsnitt. i headern använder jag airconditioner tror jag!

jenny, respekt, det är allt jag kan säga till småbarnsföräldrar. jag fattar inte hur ni orkar :)

helena, hur många är dom igen? du måste ju också vara helt slut som sagt när du går därifrån varje dag. hujeda mig! och tack...du är snäll.

julia, så bra.glad att du gillar dom. och att det inte blev sommar för fort,för då hade dom ju inte behövts...! kram

fru a, det är möjligt, och lite utav varje som dom hittar antar jag...

outi, yeah, i keep wondering how do parents do it??? man, i am dead after only a few hours. but then they always say you get used to it. or something like that. or, once they are your kids you feel different about it...

toril, åh nej va ledsamt. det är det där jag är lite rädd för med bloggandet. ju mer man lämnar ut sig desto mer finns det ju att 'hacka' på om någon skulle vilja. hitills har jag haft turen med en massa fina snälla människor som du. hoppas personen håller sig borta, och om inte så försök att ignorera.
kramkramkram

Schanett said...

fantastic pictures!
sometimes I wish I could be a child again.
for a while or in certain moments...