Friday, November 20, 2009

IMG_0220

IMG_0199

from hamburg to liege, from liege to nuremberg. by this time i am starting to loose a grip of time. aswell as my newly found rhythm of waking up early. the nights are getting later and later, the days shorter. we had a few dramas, but a lot of laughter and pancakes aswell.

and i have vivid dreams all night. about horses, dancing rats, kidnapped women, falling trees and snake bites. id like to understand all these signs…do you remember you dreams? and do you pay attention to them and their message? write them down? feel free to share!

4 comments:

Toril said...

Pannkakor är ju bara så barnsligt gott...ja drömmar de har jag många...kommer dock bara ihåg fragment just nu. Var bättre förr, hade då en drömdagbok som jag skrev ner alla mina drömmar i. Å det gjorde i sin tur att jag kom ihåg dem lättare. Det blev en slags rutin..jag var inställd på att komma ihåg dem. Men inatt var det något om en råttfälla..där en råtta fastnat men tog sig loss..å en annan natt häromdagen drömde jag att jag köpte en stickad kofta från tantmärket Busnel...ja jisses va tokigt. Ha en fin helg vännen

Anonymous said...

Hej Sara.

Smarriga pancakes!

Mitt huvud och mina tankar lever verkligen i en egen liten värld om nätterna.! Ibland tror jag nästan att jag skulle kunna skriva filmmanus av mina drömmar. Hehe. Men det har hänt att jag fått finfina reportageideér. Så när fantasin tryter så hoppas jag på att mitt undermedvetna ska hjälpa mig på traven. Har alltid ett anteckningsblock på nattduksbordet!

Ha det gott!
Petra

Jenny said...

Här hemma gör vi, eller tja, Robert pannkakor på mjöl malt i kvarnen i Lagga, det gör dem extra goda. Drömmar ja, vet inte om du minns drömmen om Daniel Blomstedt och elvispen och jag, det är den knasigaste jag minns. I natt var det något som jag kom ihåg i morse men som nu är borta. En del elever smyger sig in i mina drömmar också, genant ibland :)
Igår var jag på julmarknad i Tobo. Det var en del gamla kändisar som jag stötte på, Frida Wendin bland annat. En jättemysig julmarknad för övrigt, jag köpte en del egentillverkat: ljus, godis, kakor, honung. Puss!

sarapirat said...

toril, petra och jenny,
tack för kommentarer, det är så fint att läsa om era erfarenheter, det gör blogandet helt annorlunda. vänner man har träffat, och vänner man ännu inte har träffat! jag funderar starkt på att börja hålla en 'dream book'---