Monday, February 28, 2011

neither black nor white

_MG_0391_MG_0370_MG_0380 

life is a plethora of grey scales. a rainbow of different grey’s. i just can’t seem to fit into either or, but find myself being a little bit of everything. how about you?

11 comments:

outi said...

hei hej there där! you have been on a tour too, wow all these photos.. looks like you had great time:)
ps. what it comes to the colors, i´m stripy..

annika said...

Just nu, väldigt jämntjockt och grått. Men vädret och kroppen påverkar mitt sinne mer än jag vill tllåta känns det som. Men jag jobbar på det! Och med risk för tjatighet, älskar dina bilder och det som de väcker i mig. Något slumrande och vemodigt idag.

Elisabeth said...

Jag inser att jag är tjatig nu, men jag måste ju svara 'zebra' igen. Utan tvekan (- motsägelsefullt). Och vad äter du för gott? Är det bröd eller kaka? Ser supersmaskigt ut.

Kram.

Iris said...

I don't want to commit myself to anything, so I'm a bit of everything too. :)

sarapirat said...

outi, happy to have you here again! i had and still have quite an intense time....which is good too i guess! enjoyed so much to follow your trip!

annika, det gör ju det, påverkar oss. vare sig vi vill eller inte. en vän berättade nyligen för mig att det finns en motsats till vinterdepression som jag tror att jag kanske får slängar av här, när det blir för mycket sol helt enkelt...måste hitta lite fakta om det, låter intressant, jag har fått vatten på min kvarn! tack kära snälla du för fina ord.

elisabeth, vi är två zebror vi. det är ju skönt att vi är säkra på något i alla fall. det där är en lite kaka som jag fick på ett fik runt hörnet. med hasselnötter och sånt. som en slags tunns skorpa kan man säga. kram

iris, oh how familiar that sounds! :)

barbarabeesblog said...

Your photos are phantastic again, my viking hearts start beating when I see wild waves hit the shore!!!! :)
And how you feel is totally understandable to me, I feel often the same or sitting between a bunch of holes or put it simple: I'm many.

till-vidas-ara said...

Javisst. Alla färger på en gång -eller olika varje dag känns det som. underbara bilder. Beundrar dina foton som alltid. Vet du nåt ställe där man kan typ kolorera bilder förresten?
Jag är född och uppvuxen i Skellefteå, 14 mil söder om Luleå, men vi har all släkt häruppe och i Finland :) Jag reste till Göteborg för att komma ifrån ett slitigt ickeförhållande till en eländig karl :) bodde på majorna i bara ett halvår och läste svenska på universitetet samtidigt..så jag hann inte riktigt komma in i staden helt. kanske det man saknar sedan..att man inte hann. Tiden som bara rusade där...!
Är nyfiken som tusan på dig också! Den här dansen! Är det skola du går eller är det professionellt och betalt och allt...och var väste du upp..kom ifrån? och var har du lärt att ta så fina foton?
Många kramar Lycke

sarapirat said...

barbara, i guess we all are more then less. but some people seem to have it more clear, it seems. thank you for amazing compliments! and waves and the sea is good, giving us perspective in life...

lycke, du kan ju alltid lära känna göteborg igen, från ett annat perspektiv. vill tro att det aldrig riktigt är för sent! om det är det vi vill....
hur menar du med att kolorera bilder? och hur är luleå? trivs du bra där? vad är dina favorit aspekter med staden?
jag jobbar numera som dansare, dom senaste fyra åren eller fem. innan dess bodde jag i nederländerna, och det var även där jag utbildade mig inom dans. så det är mitt tredje hem....så jag får betalt, och turnerar mycket vilket är en himla fin upplevelse. blir inte särskilt rik på pengar, men på annat! är uppvuxen i vendel norr om uppsala, lite ort, känner du till?
du är rar, jag leker med kameran varje dag...och hade någon liten fotokurs på gymnasiet men jag vet inte om det räknas. men jag är väldigt förälskad i fotografi.
många kramar tillbaka! det är roligt med våra långa dialoger och frågor!

till-vidas-ara said...

Jag är sugen på Malmö också..och Holland, Frankrike..att prova bo. alternativa liv, önskar ibland att man kunde leva på flera platser samtidigt..!
Med kolorera menar jag om det finns nån såndär kul sida där man kan kolorera..lägga på färger sådär som på gamla filmstjärnebilder..och via datorn på ett enkelt sätt - hade ju varit roligt :)
Jag trivs rätt bra i Luleå. Inte den mest spännande staden kanske..men jaghar ju historia - släkt här...mormor o morfars gamla hus på landet..och historier..och de många årstiderna, som känns så påtagligt med landet inpå knuten. Gamla tider, minnen i luften..det llite bonniga man kan anamma om man vill..hänga på lastbilscafé och kasta efter gädda i älven..meta en stilla sommarkväll..!
Det jag inte gillar är bristen på drama..dofter..ljud, och den tidiga våren och värmen..
Har jobbat på blomsteraffär, lärling till trädgårdsmästare, blomster och buskar uppe i norr, gått teaterskola, konstskola, frisörlärling,läst till gymnasielärare i svenska och historia..kanske nåt helt annat sen :)
Betald dansare. Woaw..låter helt ljuvligt och vansinnigt coolt :), men jag antar att det är jobbigt och slitigt också..! Önskar jag kunnat dansa också - faschinerad av kroppskontroll..att leva genom hela kroppen..med alla sinnen..
och Vendel känner jag inte till, men det låter som mycket historia i det namnet och Uppsala är fint. Min lillebror (som är rymdforskare i Californien :) läste på universitetet där..!
Saknar du Sverige och isåfall vad? Vad är bättre där du är? Har du en fast lägenhet, boende någonstans ? Längtar verkligen att resa..sen.
Har sovit riktigt gott inatt - inte så lätt annars med en nyföding som vill amma hela tiden - kan vara riktigt knepigt, men inatt var det ljuvligt! Sitter med min svarta kopp och njuter, barnen spelar Wii och lillen slumrar..
Kramar Lycke

jasmin said...

"a rainbow of different greys"
I'm quoting you back at yourself.
Don't you write beautifully?

And look at that fika.....

sarapirat said...

jasmin, you are sweet! id invite you for a fika just for that flattering comment! as if there weren't enough reasons already! only a small obstacle which is the distance to sydney. bahhhh....