Friday, February 18, 2011

how come

_MG_9418 old rehearsal _MG_9449

….i stay awake all night doing this and that and wake up like a zombie, glued to bed every morning? now i am sitting here like a ragdoll with my cup of tea in front of the computer, trying to fill my veins with music and hoping that this will start up the engine. and if not, how will i manage two more days of quarantine in the theater?

keep your whiskers high out there. this makes me a little bit warmer this morning. love&kiss.

7 comments:

till-vidas-ara said...

whiskers. visst är det typ mustacher :) lovar att hålla demhögt, för nu är jag gladare - men det är fasligt kallt hos oss...galet galet, hoppa kylan går över snart! Jo, det är min mamma som det krånglar med ibland - och särskilt i amningstider - vet inte riktigt varför och det är så trist, men löser sig gör det nog..! slängde ut ryggsäcken i allafall. Hoppas det känns bättre för dig. Har också såna där perioder när jag inte sover så mycket - är liksom för mycket att tänka på. Måste tömma hjärnan lite :) Tänk på en svart vägg eller nåt - det brukar jag prova..
Många fredagskramar Lycke

Helena said...

åh du är i holland! härligt! Hur är det där vintertid? har aldrig varit där då..älskar sista bilden med tandborsten, dina bilder e så stämningsfulla! vad ska du göra i helgen? jag ska åka till göteborg (om tågen går)! ha det kalasbra, vi hörs! Kram

hanna-happenings said...

att komma tillbaka till samma punkt gång på gång betyder nog något väldigt viktigt.

apropå never-ending story.

en never-ending story även för mig är att inte vara förankrad i den så kallade tidsrytmen, att ligga naglad i madrassen varje morgon.

för att natten är så tyst att vara vaken inuti.

Iris said...

Beautiful photo's again. I don't really have any advice to get you through days of theatre-darkness. Take care!

Evelina said...

Just dance? ;)

Miss Upsey Daisy said...

Jag är också fast i min säng..galet trött.

sarapirat said...

lycke, whiskers är morrhår! håll morrhåren uppe...även här är det kallt, och jag har packat dåligt för kallt väder. men jag njuter lite i smyg. när det är kallt ute och varmt inne, och inte sådär blött och rått som det ofta är i nederländerna, då är det ganska mysigt. krispig luft!
ska pröva det där med väggen, min hjärna är som en hamster i bur! kramar till dig

helena, jag åkte till rotterdam över min endags helg. det var fint att komma 'hem'. vänner, öl och kakbak. det är himla kallt här just nu, men mindre blött än det brukar vara, så då är det helt ok! vad har du hittat på i göteborg? kram

hanna, vi har våra mönster. hur menar du med tisrytmen? jag blir nyfiken och tror inte att jag förstod. kram

iris, well at least yesterday i got to breathe some fresh air on my day off. and now we are almost done here. almost...just wish i could stay longer for vacation! :)

evelina, ja det är det jag gör. så gott det går!

miss ud, fortfarande? om jag kunde skulle jag bära min på ryggen...