Kan bara hålla med kära du! Det där med rödvin fick igång mig..såå länge sen..., det mjuka..mmmmm! Röda läppar kan jag i allafall fixa och göör varje dag.
evelina, visst är dom, och lagom okomplicerade. men jag har komplicerade cravings med för den delen! :)
mmmc, i do feel a tiny bit like popeye these days.
yaelian, det var den!
annika, är det så alltså, jag som aldrig har läppstift förutom när jag är på scenen....
lycke, se ovan, jag äger inte ens ett läppstift,men har faktiskt tänkt investera i ett... kram!
toril, inte än, jag hoppas det inte har råkat vilse på vägen...kram
elisabeth, absolut kan man det! himla enkelt dessutom. du fräser lite vitlök (i det här fallet hade jag lite selleri kvar i kylen så den fräste jag också på samma gång)med salt och peppar alternativt chili peppar, slänger ner spenaten och häller på lite grädde. voila! en annan favorit är att fräsa spenaten i olivolja, inte alltför länge med vitlök salt och peppar igen, och på slutet slänger jag i hela citron skivor. det blir så himla gott! kram
9 comments:
Åh vilka härliga cravings du har, delar dem genast med dig! :)
Pasta looks divine! Even at 7:46am!
You need spinach to keep you strong.
Mums,din noodle sallad ser så god ut!
Röda läppar ett måste i januari!
Kan bara hålla med kära du! Det där med rödvin fick igång mig..såå länge sen..., det mjuka..mmmmm! Röda läppar kan jag i allafall fixa och göör varje dag.
Kramar Lycke
Ja verkligen härliga cravings...spenat som är så gott.
Kramkramkram..har snigeln kommit fram än?
Det där såg ruskigt gott ut. Kan man få ett recept?
evelina, visst är dom, och lagom okomplicerade. men jag har komplicerade cravings med för den delen! :)
mmmc, i do feel a tiny bit like popeye these days.
yaelian, det var den!
annika, är det så alltså, jag som aldrig har läppstift förutom när jag är på scenen....
lycke, se ovan, jag äger inte ens ett läppstift,men har faktiskt tänkt investera i ett... kram!
toril, inte än, jag hoppas det inte har råkat vilse på vägen...kram
elisabeth, absolut kan man det! himla enkelt dessutom.
du fräser lite vitlök (i det här fallet hade jag lite selleri kvar i kylen så den fräste jag också på samma gång)med salt och peppar alternativt chili peppar, slänger ner spenaten och häller på lite grädde. voila! en annan favorit är att fräsa spenaten i olivolja, inte alltför länge med vitlök salt och peppar igen, och på slutet slänger jag i hela citron skivor. det blir så himla gott! kram
Tack. Ska prova!
Post a Comment