Thursday, July 8, 2010

i see a pattern

 _MG_1623_MG_1616_MG_1694_MG_1607

i am picturing dani while dani is picturing me. i guess we are both hiding behind the camera. today mine stopped focusing. i cry dry tears. my camera might be one of my best friends. well not really. but somewhat. at least one i spend a lot of time with. i carry it with me almost every where i go.

i just drank a lot of spritz, when in rome do as the romans, and can hardly think straight. so i will leave it here. buonanotte.

5 comments:

anna said...

vad rara ni ser ut :)

Jael said...

Roliga bilder.Oj din stackars kamera,hoppas du fort får en ny. I morgon återvänder jag till Israel..

Jenny said...

Ibland är det skönt att gömma sig bakom något. Barn är bra till det också, det är som att man själv blir osynlig ibland, på gott och ont. Idag har vi varit i Ulva och plockat jordgubbar, jag och killarna och två låne-barn, fatastiskt. Ulva är riktigt mysigt och jordgubbar - himmelska!

Toril said...

Ja man kan gömma sig bakom mycket..men en kamera är väl inte så dumt! Kram!

sarapirat said...

fru a :) ibland så!

yaelian, nu är den frisk igen, kameran! antar att du längtar en hel massa efter bambi! välkommen tillbaka!

jenny, låter härligt. vilka lånebarn? märker det mycket där jag bor, det där med att gömma sig bakom barn....ikväll såg jag en så otroligt aggressiv och osympatisk pappa, på tal om föräldrarskap. jag blev så arg! det och mycket annat står på vår diskussions lista för i sommar. kram

toril, näe absolut inte. jag älskar att gömma mig där. fast ibland känns det som att man är alltför upptagen med att fånga ögonblick att man i verklighet går misste om dom. kram