Thursday, May 24, 2007

nu ska det turistas!!!

wilma fyller tydligen ar i dagarna (var hollandska staderska) sa nar vara vanliga rep var slut innan dani's rep hittade yuko och jag cheesecake och chokladkaka i kafeterian.
alla andra dansare hade gatt for dagen....och dom flesta hade nog missat kakorna helt och hallet....
sa dar satt vi, lillgrisarna, och vrakte i oss tartor for kung och fosterland. bad idea. very bad idea...
darefter behovde vi slanga oss runt pa golvet i dani's galna kreation. med trinda magar och standiga rapar.

ikvall har vi spelat sven. det kata faret. man samlar poang genom att pippa dom vita faren. man maste akta sig for bonden och hunden. och ibland kommer det ett tefat som ater upp dom vita faren. ett valdigt pedagogiskt och intressant dataspel. min nya favorit, pa delad plats med snood.

pa lordag firar vi amits fodelsedag pa stranden i tel aviv. klockan sju pa morgonen. vet inte vem som beslutade den tidspunkten, men yuko och jag tar tillfallet i akt att turista lite.
sa vi ska bo pa sky hostel imorgon natt!!!! lillgrisarna i stora staden.

pa sondag bar det av till ryssland. fram och tillbaka mer eller mindre. men trots allt en chans att sniffa lite pa moskva.
min kvinnliga intuition sager att maten inte ar sarskilt lockande for en vegetarian. men jag kan ha fel. annars far det bli vodka och rodbetor.

2 comments:

fröken L said...

Sven, det kåta fåret... Det lät ju intressant!...
Vodka och rödbetor - kan funka!

anna said...

Jag torde inte ha några problem att hitta god (och vegetarisk) mat i Florens, jag ska tänka på dig... Vill också spela det kåta fåret!