Sunday, April 15, 2007

RisGris

nu har det atits en hel massa ris med snask. magen ar alldeles trind och glad.
en sliten pirat ar pa vag att ga till sangs, aven fast kvallen ar bara barnet.

det har ar israel och inte sverige, vilket betyder att;

1. det ar inte vart att lamna disken ens over natten. gissa vilka som gillar ricemilk och granola rester lika mycket som jag gor????

2. det gar inte att glomma for en sekund att jag trots allt vistas i den judiska staten. idag ar det namligen forintelsens minnesdag, och ibland kan man ju undra varfor man ska lida den dagen och inte tvartom??? (2x aide memoire pa morgonen, for hormonstinna soldater, det ni...)

3. man upplever standing positiv diskremering som utlanning.

...och en hel massa annat som jag lamnar tills vidare.

har spenderat helgen i tel aviv och jerusalem. gick med amit till en harligt kufig gayclub i torsdags kvall efter 18 bitar sushi (alldeles pa egen hand). tack vare dom orkade jag dansa till gryningen. pa fredagen fredagsfika pa mitt favoritcafé i t.a, sonja.
shabbat spenderades i den heliga staden, alltid en intensiv upplevelse. tillbaka till tel aviv, sag en deprimerande film om en israelisk outpost i libanon, beaufort. sevard nar (?)den kommer till svensk biograf.

nu ska det duschas och sovas. so long. illustration foljer.

4 comments:

anna said...

Flugor? Myror? Kackerlackor? Vill jag veta? Låter som om du haft en härlig helg! Tänk att orka dansa hela natten på en gayklubb...those were the days...

fröken L said...

Hur yttrar sig den positiva diskrimineringen? Gayklubb hela natten kan aldrig vara fel!!!

sara said...

myror. sma och sota. men anda...visste ni forresten att myror inte gillar kanel, sa basta, vanliga sattet att fa ivag dom ar att sprida ut kanel har och dar. har jag gjort bade i duschen och koksskapen ett antal ganger. funkar!!!
den positiva diskrimineringen. wait until you come. kan knappast beskrivas. eller sa provar jag en annan gang. puss pa er! (lova, du maste lara mig hur jag kan lanka pa bloggen)

fröken L said...

När man skriver ett inlägg finns det en liten ikon uppe i vertygsraden, typ en grön glob med en länk ur en kedja på. Markera det ord som du vill ska gå till en länk, klicka på ikonen och skriv in webadressen du vill länka till i det fönster som ploppar upp. Vet inte om det är en begriplig förklaring?