Tuesday, November 23, 2010

inspiration/wangechi mutu

mutu5wangechi mutu2mutu3wangechi mutu1 

while trying to cut down on sugar *again* this will be my blast of energy for the evening. wangechi mutu’s images from ‘my dirty little heaven’, the title is great and her work is even better.

with some licorice it would be a tiny bit of utopia.

9 comments:

Helena said...

härliga bilder! så du har också problem med sockret..det går inte en dag utan att jag äter nåt sött, särskilt nu när det är så jäklarns mörkt ute och man är på väg hem från jobbet inbillar jag mej alltid att jag e värd en liten chokladbit..not good.
kjempeklem!

Tesa said...

Vackra!

Åh sött var det ja... jag klarar det... inte så bra.

Evelina said...

Helt underbara :) magiska är nog det rätta ordet!

Elisabeth said...

Apropå utopia så får de mig att associera lite till Strange Days, om du minns filmen med Ralph Fiennes och Juliette Lewis. Eller Henry Darger (jag har läst på om honom - i Spanien!) faktiskt, lite suggestivt.

Och apropå återanvändna tankar så har jag gott om dem. Lite för att jag aldrig tänker dem färdigt och blir klar med dem. Eller... kan det inte vara lite så? Att hjärnan liksom aldrig får till någon strukturerad synopsis.

annika said...

My dirty little heaven, perfekt! Bilderna är såå fina.
Lite sött tror jag på att man behöver, bara att man kanske ska fundera på i vilken form? Eller låter det alldeles för perfekt:)

annika said...

Präktigt menar jag, inte perfekt...lite trött är jag allt! Gonatt

Yaelian said...

Vilka härliga bilder! Om man minskar med sockret så efter en tid märker man att allt är alldeles för sött....

Toril said...

Coola bilder hörru du...å bra att dra ner på sockret..heja dej! KRAM

sarapirat said...

helena, OM jag har, hutlösa mängder känns det som...skyller på mörkret, och visst är det värre nu än i somras? eller? jag vet inte... och såklart är du värd en liten chokladbit. lindts mörka med salt. åh! kram

tesa, inte jag heller,. särskilt inte ikväll..

evelina, ja magiska är dom!

elisabeth, tror inte jag har sett den, ska nog ladda ner inför helgen! har du lärt dig något intressant om darger?
på det viset återanvänder jag också mina tankar. tänker dom om och om igen. men inte färdigt. inte än i alla fall...som sagt, det kanske sker vid ett senare skede?

annika, du har helt rätt. jag funderar men lyckas inte förändra mycket...i slutändan faller jag oftast för den värsta sorten.

yaelian, jag litar på ditt ord! och jag har nog kommit till det stadiet för någon gång för länge sedan. får väl pröva igen, om jag har disciplin.

toril, men jag lyckas INTE AllS! kram