åh som jag ville plocka dessa! och äta all den goda mat du så ofta visar. känns som om jag skulle älska att resa runt med dig. fast nu är du väl här?!? tyvärr inte uppe hos mig då (ler) men jag hoppas du har det finare än fint. oj vad sugen jag blev på oliver...leta skafferiet men jag tror inte..tror det blir en tunnbrödmacka med ägg och kaviar istället visst..***
lycke, det vore himla roligt att resa tillsammans. eller laga en middag ihop. kommer imorgon, längtar, men långt från dig... tunnbröd är så gott, med mycket smör! kramar
sara, yep it is!
miss ud, färska från trädet är dom stenhårda och måste läggas in eller saltas. dom här har legat i salt (utan vätska) i någon vecka eller så, sen kan dom ätas. jättegoda!
Har också varit och plockat oliver när jag bodde i norra Israel. Och svarta oliver med apelsin har jag just här hemma!(färdigt köpta nog...)
ReplyDeletelooks and sounds delicious!!
ReplyDeleteÅh va gott!
ReplyDeleteåh som jag ville plocka dessa! och äta all den goda mat du så ofta visar. känns som om jag skulle älska att resa runt med dig. fast nu är du väl här?!? tyvärr inte uppe hos mig då (ler) men jag hoppas du har det finare än fint. oj vad sugen jag blev på oliver...leta skafferiet men jag tror inte..tror det blir en tunnbrödmacka med ägg och kaviar istället visst..***
ReplyDeleteMånga kramar om , Lycke
never tried them that way,it sounds yummy :)
ReplyDeleteHar aldrig ätit färska oliver. Är det stor skillnad?
ReplyDeletejael, mmmm gott!
ReplyDeletepetra, it is!
annika, mums!
lycke, det vore himla roligt att resa tillsammans. eller laga en middag ihop. kommer imorgon, längtar, men långt från dig... tunnbröd är så gott, med mycket smör! kramar
sara, yep it is!
miss ud, färska från trädet är dom stenhårda och måste läggas in eller saltas. dom här har legat i salt (utan vätska) i någon vecka eller så, sen kan dom ätas. jättegoda!