Saturday, April 24, 2010

food feast

_MG_0949

_MG_1050

last weekend we made sushi with a big group of people. and today we are cooking indian. many years ago i did a course in ayuruvedic cooking. it always seemed so complicated but i learned it is mainly a matter of having all the right herbs and spices.and homemade ghee…

today i made malai kofta, which is small balls made of cheese, semolina, poppy seeds and potatoes which later will be served in a curry sauce. we also baked chapati, made banana lassi, chai and some other dishes. yum yum. and while cooking i listen to cheesy indian music. namaste!

11 comments:

  1. nu törs jag inte ringa, nu är ni väl mitt i festligheterna. men vi får ju anledning att höras imorgon. puss!

    ReplyDelete
  2. åh kan inte jag få receptet på de där bollarna? verkar och ser jättegoda ut! Kram!

    ReplyDelete
  3. Ja vilken matfest:) Jag hade veggiemöte igår å vi gjorde tapas...så gott! Kram

    ReplyDelete
  4. looks delicious...
    wanted to say hello and have a good week Sara:)

    ReplyDelete
  5. fru a, och igår missade jag er...hm bättre lycka nästa helg? kram

    helena, såklart du kan! blev väldigt goda, kram

    toril, justja, du har vegomöten ibland. så himla kul. nu försöker jag hitta på ett tema till nästa helg. kanske skandinaviskt? men då får jag nog stå för allt själv...kram

    outi, thank you! a good one for you too! and sweet one!

    ina, jag älskar mat! :)

    ReplyDelete
  6. Mums,det ser gott ut!
    Har ni kommunal kök där?

    ReplyDelete
  7. yaelian, nej, men vi lagar ofta mat tillsammans med vänner och grannar. men så har vi en stenugn nu. som är kollektiv. och på söndagar träffas en större grupp och bakar bröd och lagar mat tillsammans som sedan delas mellan dom som deltar. jag är tyvärr oftast i tel aviv då, så jag kan inte vara med...

    ReplyDelete
  8. mh!! this reminds me of a very big plate of sushis Outi and me ate 3 months ago. they were so delicious and I wanted to do some by my one as well one day.

    ReplyDelete