i wanted to bake a savory kind of muffin the other day, with cornflour.
usually, i never fail while baking, but i have to admit that those muffins weren't successful.
however, im totally against throwing food which is eatable. so yesterday, i crumbled them into a pot and made a polenta out of them.
it worked.
Bra idé! Här är ett recept på lite matiga muffins som jag har velat testa, tycker att de låter väldigt goda:
ReplyDeleteFetamuffins med rödlök
5 dl vetemjöl
1½ dl havregryn
2 tsk bakpulver
1 tsk oregano
½ tsk salt
2 ägg
3 dl filmjölk eller yoghurt
3 msk olivolja
100 g fintärnad fetaost
Fyllning:
100g fetaost i bitar
½ liten rödlök
225 grader, grädda i 20-25 minuter
Bra tänkt. Jag behöver dock inte göra om, Darren äter allt även om det smakar sågspån. Jag tror att det är positivt. Som tur är smakar det oftast inte sågspån..
ReplyDeleteDu är så himla duktig som lagar så mycket olika mat jämt, själv är jag alltid helt slut efter en dag i skolan så jag kan inte tänka ut nya saker... vad får du allt ifrån?
Kram!