tag:blogger.com,1999:blog-618511331308283544.post8308882753909583287..comments2023-09-26T13:11:46.293+03:00Comments on sarapirat and her adventures: sarapirathttp://www.blogger.com/profile/16915294322747401050noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-618511331308283544.post-82307981097464631722008-12-26T17:09:00.000+02:002008-12-26T17:09:00.000+02:00piece of cake faktiskt, så länge man inte glömmer ...piece of cake faktiskt, så länge man inte glömmer den på spisen...<BR/>2dl grädde<BR/>2dl socker<BR/>2dl silan och carob paste (jag blandade, mest silan)<BR/>1dk krossad mandel.<BR/><BR/>koka grädde, socker och sirapsblandning på spisen ca 50 min. låg värme. testa smeten i en kopp med kallt vatten och se om du kan rulla en kula med fingrarna. när du kan är smeten klar, häll upp i knäckformar!<BR/><BR/>lycka till...sarapirathttps://www.blogger.com/profile/16915294322747401050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-618511331308283544.post-85384199845539293362008-12-23T14:02:00.000+02:002008-12-23T14:02:00.000+02:00Mums, knäck! Jag har hemma både silan och carob po...Mums, knäck! Jag har hemma både silan och carob powder, men hur lagade du din knäck?Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com